ДіКапріо: Гонитва за грошима – глухий кут

14 вересня 2011, 12:57

Актор Леонардо ДіКапріо запевняє, що його ніколи не цікавив касовий успіх фільмів з його участю. Один із найдорожчих чоловіків індустрії розваг навчився рахувати гроші лише після 30, коли сам пішов у продюсери.

Про це Лео говорив у своєму інтерв’ю виданню "GQ".

"Протягом моєї кар’єри, я ніколи не знав, котрі з моїх фільмів заробили гроші, а котрі ні. Коли вийшов "Титанік", люди говорили: "Ти розумієш, який це успіх?" А я казав: "Так, так, це хіт", - пригадує Лео.

Гроші для нього нічого не означали, аж поки ДіКапріо сам не зацікавився продюсуванням. Він мусив навчитися тонкощів фінансування фільмів, прораховувати, скільки стрічка заробить у вітчизняному та закордонному прокаті, тощо.


"Але і тепер я скажу, що, навіть попри бажання довести, що ти здатен створити фільм під своїм іменем, постійне намагання досягти касового успіху – це глухий кут", - запевняє ДіКапріо.

До слова, гроші зірку "Початку" таки люблять, хоча він їм і не платить взаємністю. Адже ДіКапріо увійшов до Топ-10 чоловіків із найвищими в індустрії розваг заробітками, повідомляє "Українська правда. ЖИТТЯ"

За підрахунками журналу "Forbes", заробіток Лео за період між травнем 2010-го та травнем 2011-го склав 77 мільйонів доларів. Це забезпечило йому 8-му сходинку у десятці найдорожчих.

До списку також потрапив режисер Стівен Спілберг, творець "Піратів Карибського моря", продюсер Джеррі Брукхаймер та скандальний гольфіст Тайгер Вудс. Найвищим заробітком з-поміж музикантів може пишатися сер Елтон Джон.

Детальніше про найдорожчих чоловіків індустрії розваг читайте на сайті "Українська правда. ЖИТТЯ".

Фото "GQ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів