Гвінет Пелтроу париться через мікробів і допомагає Бейонсе

14 вересня 2011, 13:19

Акторка Гвінет Пелтроу зізналася, що трохи схиблена на мікробах. До того ж досвідчена матуся Гвінет роздає "цінні" поради вагітній подружці Бейонсе.

Як пише "The Showbiz Spy", фобію щодо мікробів у Пелтроу викликала прочитана стаття у журналі та її нова роль.

"Насправді була стаття у "New York Observer" – вони послали мікробіолога до Нью-Йорка, аби той узяв проби з поверхонь на кшталт чистого скла у п’ятизірковому ресторані, у метро, з ручок, і те, що вони знайшли, було настільки вражаючим, що відтоді я стала поборницею миття рук", - розповіла акторка.

За збігом, у новому трилері "Зараження" 38-річній Пелтроу довелося грати жінку, вражену смертельною хворобою.


"Цей фільм гірше мені не зробив, але все вже й так було на межі (здорового глузду)", - зізнається актриса.

Фобію щодо мікробів у Пелтроу викликала стаття у журналі та нова роль

Як раніше говорила Пелтроу, боїться вона не лише мікробів, а й радіації, тому застосовує спеціальну слухавку, коли говорить по мобільному телефону.

"Слухавка зменшує кількість радіації від стільникового телефону. Я використовую ретро-слухавку "YUBZ" для мого "BlackBerry", - зізнається Пелтроу.

Нагадаємо, ще один "пунктик" зірки – здорова їжа. Діти Гвінет гадки не мають, що таке Макдональдс, а сама вона радше покурить кокаїну, ніж їстиме казна-що.

Порадами щодо здорового та етичного харчування Пелтроу ділиться на сайті "Goop", і особисто агітує друзів, зокрема, вагітну співачку Бейонсе.

Про це пише "Contact Music", посилаючись на журнал "Closer".

"Гвінет знає про цю вагітність вже місяць і говорить Бейонсе пити щоранку настій із пирію та змащувати живіт кокосовою олією, щоб не було розтяжок", - розповіли джерела.

Гвінет радить вагітній Бейонсе пити настій з пирію та змащувати живіт кокосовою олією

Мати двох дітей Пелтроу також порадила Бейонсе займатися медитацією протягом години кожного дня та занурювати ноги в крижану воду, аби позбутися набряків.

Проте вагітна співачка щиро зраділа лише одному презенту від приятельки - енергетичним кристалам, що мають принести мир, любов та здоров’я.

"Бейонсе знає, що Гвінет намагається показати, як піклується про неї, втім її поради трохи перебільшені", - кажуть джерела.

Хоча Пелтроу продовжує надсилати трави та вітаміни вагітній подрузі, Бейонсе віддає перевагу власним міркуванням з цього приводу.

Нагадаємо, своїми забаганками вагітна співачка дістає не тільки свого чоловіка, але й усіх оточуючих.

Фото АР з сайтів Fox News та Today Access Hollywood

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів