Із матір’ю та дітьми Джексона поділяться його грошима

14 вересня 2011, 16:44

Організація "Michael Jackson Estate" настільки добре заробила після смерті поп-короля, що готова щедро поділилися з його рідними. Її представники бажають заснувати трастовий фонд Майкла Джексона на користь його матері Кетрін та трьох його дітей.

Співвиконавці "Michael Jackson Estate" Джон Бранка та Джон Макклейн звернулися до суду за дозволом зробити пожертву до трасту в розмірі 30 мільйонів доларів, пише "TMZ".

Згідно з документацією, обсяг валового прибутку організації було оцінено в 310 мільйонів доларів. Такими були дані бухгалтерського обліку станом на 31 грудня 2010-го року.

На додаток до фінансування трасту, відповідачі просять, аби суд дозволив продати старий родинний будинок в Енсіно, що в штаті Каліфорнія.


Згідно з документами, продати дім бажає Кетрін Джексон. Після смерті артиста цю нерухомість оцінювали в 4 мільйони 150 тисяч доларів.

Також у документах йдеться про те, що Кетрін хоче, аби для неї придбали інший будинок. Кілька варіантів вона уже придивилася, однак найбільше її начебто приваблює маєток у місті Калабасас, де вона нині й мешкає з онуками.

Як відомо, за рішенням суду 79-річна мати Джексона отримала опіку над трьома його дітьми. Проте екс-дружина поп-короля та біологічна мати двох старших дітей Деббі Роу зберегла за собою батьківські права.

Нагадаємо, улітку 2010-го року заробіток Майкла після його смерті оцінювали в 1 мільярд доларів. Сама лише стрічка "This Is It" принесла прибуток у 400 мільйонів доларів.

Фото Reuters з сайту Minn Post

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів