Могилевська хоче і своїх дітей, і не своїх

15 вересня 2011, 15:03

Співачка Наталка Могилевська хоче багато дітей. Причому, схоже, на рідних нащадках вона не зупиниться і може взятий ще й прийомних.

Про свою готовність стати мамою співачка розповіла "ТСН"

"Я хочу так багато дітей", - зізналася Могилевська.

Як відомо, Наталка мала багато стосунків і навіть була у шлюбі. Хоча матір'ю співачка досі не стала, вона запевняє, що готова до нової життєвої ролі.


"Я хочу трьох своїх. Та ще багато не своїх. Хлопчика, двох дівчаток, дівчинку, двох хлопчиків... десять хлопчиків... Я впораюся з багатьма дітьми", - запевнила Наталка.

Можливо, саме із бажанням мати дітей пов’язані нові чутки про зміни у зовнішності Могилевської. Так, нещодавно почали пліткувати, буцімто співачка збільшила груди.

Як пише "Gazeta.ua", "вдосконалену" зовнішність співачки вперше помітили на музичному фестивалі, що нещодавно проходив в Ялті.

У Наталки побільшало в грудях? Востаннє неприкритий натуральний бюст співачки бачили у листопаді 2007-го року

"У Наташі помітно виріс бюст. На"Crimea Music Fest" вона вийшла на сцену у напівпрозорій сукні з глибоким декольте. Бюстгальтера не було. Видно було, що груди більші на розмір-два", - коментує стиліст Андрій Лисиця, додаючи, що раніше Могилевська носила бюстгальтери "пуш-ап".

Нагадаємо, нещодавно співачка та продюсер Наталя Могилевська оголосила себе "холостячкою", а перед тим святкувала 36-й день народження у компанії екс-бойфренда Єгора Долініна коло басейну.

До того ж, артистка і раніше казала, що хоче народити дитину та відійти від шоу-бізнесу.

Фото Poptop

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів