Олівія Вайлд пояснила, нащо їй чотири вагіни

16 вересня 2011, 11:20

Актриса Олівія Вайлд пояснила, на всіх тих кавалерів, яких їй приписують ЗМІ, в неї не вистачило б вагіни.

Іще Тринадцята з "Доктора Хауса" розповіла про своє болісне розлучення та про те, як на початку акторської кар’єри з неї ліпили стандартну зірку.

Фрагменти з інтерв’ю актриси журналу "Allure", на жовтневій обкладинці якого вона з’явиться, наводить "Radar Online".

"Щоби зустрічатися з усіма тими людьми, з якими, як думають, я зустрічаюся, мені знадобилося б чотири вагіни! Це ж неможливо!, - жартує Олівія.


"...мені знадобилося б чотири вагіни!"

Актриса, яка в 18 років вийшла заміж за сина італійського принца, кіновиробника Тао Располі, каже – то був "завчасний стрибок" до дорослого життя. Розлучення ж із чоловіком стало для неї найтяжчим моментом у житті.

Зірка набрала ваги, і ця зміна зовнішності не могла не викликати хвилю цікавості в оточуючих.

"Мене це трохи жахає. Я казала: "Знаєте що? Я – не купа смутку, яка розтанула на землі, тож, гадаю, зі мною все дуже добре", - говорить Вайлд.

Олівія пригадує, як, розпочавши акторську кар’єру, вона одержала настанову про те, сексуальність на екрані добре продається. Тож вона мусила попрацювати над зовнішністю, зокрема змінити улюблені водолазки на відкриті топи.

"Я пройшла через трансформацію на кшталт тієї, що в (кінофільмі) "Зірка народилася", мої коси пофарбували в дуже світлий колір, я стала дуже худа й була така: "А тепер я відповідаю стандарту!", - пригадує акторка.

Нагадаємо, про своє розлучення з чоловіком після 8 років шлюбу Вайлд оголосила на початку лютого. Акторці закидали романтичні стосунки з акторами Бредлі Купером та Джастіном Тімберлейком.

Фото "Reuters".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів