Lady Gaga радіє, що військові-геї зможуть не ховатися

21 вересня 2011, 14:32

Епатажна співачка Lady Gaga святкує скасування анти-гейської політики в армії США. Артистка задоволена, що тепер американські солдати не приховуватимуть нетрадиційну орієнтацію

Президент Сполучених штатів Америки Барак Обама у вівторок скасував заборону на відкриту службу солдатів-геїв в армії, пише "Contact Music".

Суперечлива політика під назвою "Don't Ask, Don't Tell" (Dadt) – "Не питай, не говори" – була введена ще у 1993-му році. Її метою було заборонити дискримінацію стосовно геїв в армії та запобігти розголошення нетрадиційної орієнтації.

Співачка Lady Gaga раніше вже брала участь у мітингу протесту проти "Dadt". На своїй сторінці у Twitter поп-зірка висловила радість з приводу скасування скандального закону.


Lady Gaga шле свою любов солдатам-геям

"Який величний й прекрасний день, "Dadt" офіційно скасовано і новий порядок прийнято. Шлю всю мою любов та вдячність військовослужбовцям", - написала співачка.

"Вітаю всіх наших військовослужбовців, які тепер можуть дійсно бути тими, ким вони є", - приєдналася до привітань лесбіянка Ванда Сайкс.

Нагадаємо, авторка пісні про геїв "Born this way" Lady Gaga навесні закликала своїх малайзійських фанів боротися з цензурою, аби слухати хіт в оригіналі.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів