Жигунов програв суд за дачу в Криму

21 вересня 2011, 15:14

Російський актор Сергій Жигунов програв суд за дачу в Гурзуфі.

Сусіди зірки звинуватили його в незаконному привласненні чужого добра, пише "Экспресс-газета".

Будиночок у Гурзуфі біля знаменитої бухти Чехова актор пригледів ще сім років тому. Це одне з найкрасивіших місць міста, до того ж виявилося, що місцева мешканка продає частину будинку.


Жигунов придбав у неї нерухомість за 180 тисяч доларів, розраховуючи, що зі зростанням вартості житла за кілька років ціна зросте в рази. Покупку артист оформив на свою тітку Лідію.

Однак незабаром у Сергія почалися труднощі з сусідами, які займають верхню частину будинку. Справа в тому, що Жигунов поставив навколо своїх володінь паркан, який перегородив спуск до пляжу. Це обурило мешканців будинку, сім'ю Костяних.

Дача Жигунова розташована на першому поверсі будинку

За словами сусідів актора, за протоколом, складеним при угоді, саме вони були власниками землі.

"Але він наплював на цей документ. Взяв собі всю землю - ту, що йшла до берега. Хоча його межа закінчується біля його будинку. Коли йому сказали моя донька з зятем: "Що ж ти робиш? От же протокол, завірений нотаріусом" - він відповів: "Обклейте цим протоколом весь Гурзуф!". Уявляєте?" - розповів Миколи Костяних.

Зрештою справа дійшла до суду. Юристи попереджали Сергія Жигунова, що результат може бути не на його користь, але актор вирішив наважитися на тяжбу.

Суд тривав близько двох років. І от нещодавно було ухвалено рішення на користь сусідів знаменитості.

Актор самовільно зробив паркан

Сусіди Жигуновв вважають, що той буде оскаржувати таке рішення. Однак сам актор від коментарів відмовляється і звинувачує у всьому мешканців верхнього будинку.

Жигунов заявив, що сусіди топтали полуницю на його грядках, поки не був поставлений паркан.

"Про свою дачу розмовляти не буду! Там зараз тітка Ліда все контролює і мені повідомляє про сусідські інтриги", - поставив крапку актор.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів