Жигунов розповів, чому повернувся до екс-дружини

28 квітня 2011, 17:09

Російський актор Сергій Жигунов вперше розповів, чому вдруге одружився з колишньою дружиною Вірою Новіковою.

48-річний актор після закінчення бурхливого роману з Анастасією Заворотнюк втратив інтерес до життя.

"Я раптом зрозумів, що мені все одно, де жити, все одно, що є, і що буде зі мною далі. Дуже багато речей мені стали нецікаві. Пропали кар'єрні амбіції. Мені потрібно про когось піклуватися, з кимсь планувати свята і вихідні, ділиться враженнями", - згадав Жигунов інтерв'ю "Viva".

Ось тоді зірка "Моєї прекрасної няні" й вирішив спробувати повернути покинуту дружину Віру.


"Він акуратно запитав мене: "У мене без тебе нічого не виходить. Може нам почати все спочатку. Якщо ти, звичайно, мене досі любиш?" - розповіла Віра.

Через деякий час стосунки екс-подружжя почали поступово налагоджуватися. А 6-го жовтня минулого року Жигунов і Новікова вже вдруге відправилася до РАГСу.

"У нас була криза в шлюбі і її треба було пройти. Ми його пройшли шумно і з втратами. Але ми не були б зараз разом, якщо б не розлучилися", - зізнався Сергій.

Віра Новікова пробачила Сергія Жигунова

Парочка, яка пережили найважчу розрив через любовний зв'язок Жигунова із Заворотнюк, розписалися без свідків і пишних урочистостей. На церемонії була присутня тільки їхня 19-річна дочка Марія.

"Ми розплакалися, коли побачили, яка до нас прийшла пара, не витримала навіть жінка, яка зачитувала традиційну промову, розревілася в найвідповідальніший момент. Це було дуже красиво", - розповіли у РАГСі.

З актрисою театру ім. Вахтангова Вірою Новіковою Жигунов прожив 20 років: вони розлучилися в 2007-му році після романтичної зв'язку Жигунова з Анастасією Заворотнюк.

Роман знаменитостей тривав два роки. Незабаром після розриву з Жигуновим Заворотнюк вийшла заміж за фігуриста Петра Чернишова.

Фото "Viva" з сайту "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів