Екс-охоронець Спірз: Вона лишила дітей без медичної допомоги

21 вересня 2011, 19:15

Співачка Брітні Спірз лишила хворих дітей без медичної допомоги, а коханого Джейсона Тревіка нецензурно лаяла та виганяла з дому.

Принаймні так стверджує екс-охоронець артистки Фернандо Флорес, який виклав суду чергову порцію пікантних подробиць із життя зірки.

Про це повідомляє "Radar Online" із посиланням на "Star".

Нагодувавши синів Шона Престона та Джейдена Джеймса, крабовим м’ясом, Спірз відмовилася викликати лікаря, коли їм стало зле.


"Займіться своїми довбаними справами! Якщо йому (Флоресу) не подобається, він може забиратися під три чорти. Якщо це так його хвилює, я роблю це знову, це мої діти", - так, зі слів екс-охоронця, відреагувала Брітні на застереження щодо алергії, яку мають її сини.

"Коли обоє хлопчаків почали блювати, Спірз недвозначно не дозволила позивачеві та няні дітей звернутися по медичну допомогу", - говориться в документах, одержаних судом.

До своїх дітей зірка ставилася неоднаково, запевняє позивач. Відносно старшого сина, Шона Престона, вона виявляла "недбальство та ворожість". Щоби компенсувати це, вона часто шепотіла йому на вухо, так, щоби не почув менший син, "Престоне, ти в мене улюблений".

Брітні знову поливає брудом екс-охоронець

Як розповідає Флорес, зірка відмовлялася їздити на психологічні сеанси, призначені їй судом. Одного разу охоронець мусив навіть поскаржитися на поведінку артистки її батькові-опікуну Джеймі.

"Через тебе я отримала бісові неприємності з татом – він погрожує забрати дітей!", - нагримала співачка на Флореса.

Причому діставалося на горіхи від Спірз й її коханому Джейсону Тревіку. Під час однієї з сварок, свідком якої буцімто став Флорес, Брітні волала: "Пішов ти!"

"Забирайся до дідька з мого дому", - кричала вона до Тревіка.

Нагадаємо, торік Флорес оголосив, що Брітні шмагала дітей паском, а його самого сексуально домагалася. За те, що артистка показувала йому свої голі принади, позивач вимагає компенсації в 10 мільйонів доларів.

Фото АР з сайту eхаminer.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів