Чергова коханка Берлусконі: Секс з ним був фантастичний

22 вересня 2011, 11:32

Стало відомо про ще один роман велелюбного прем’єра Італії Сільвіо Берлусконі. Акторка та модель Евеліна Манна назвала себе колишньою коханкою політика і розповіла про їхні 4-річні взаємини.

Евеліна Манна у своєму інтерв’ю для журналу "Playboy" наполягає, що в неї справді був інтимний зв'язок з Берлусконі, пише "Contact Music".

За словами моделі, вони з Сільвіо зустрілися у 2005-му році. Їхні взаємини почалися після того, як в одному інтерв’ю Евеліна зізналася, що захоплюється політиком.

Модель та італійський лідер зустрілися в його апартаментах нібито попити чаю. Наступного ж дня, як натякає Манна, вони вже кохалися на Сардинії.


Берлусконі - "фантастичний" коханець

"Я по вуха закохалася… Після обіду в той день ми, скажімо так, були разом", - розповіла Евеліна.

До того ж, Манна наголосила, що секс з прем'єр-міністром був "фантастичним".

"Він чоловік. Дуже мужній... У нас були прекрасні стосунки. Вони були чисті", - зізналася акторка.

Роман Манни та Берлусконі закінчився у 2009-мі році, коли політик втратив матір. Тоді ж почався процес його розлучення із дружиною Веронікою. За словами Евеліни, такого чоловіка важко замінити кимось іншим.

"Я більше не зустрічала такого чоловіка. Важко знайти. чоловіка, який би зміг наслідувати прем’єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі у моїй спальні", - підкреслила Манна.

Нагадаємо, це не перша розповідь про амурні справи італійського лідера, який у свої 75 здатний кохатися по 5 разів на день. А на початку року Берлусконі звинуватили у зв’язках із неповнолітніми.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів