Бред Пітт виправдовується за те, що бовкнув із ревнощів?

22 вересня 2011, 13:09

Актор Бред Пітт ніяк не припинить виправдовуватися за свої необережні слова щодо шлюбу з Дженніфер Аністон, буцімто вихоплені з контексту, а за іншою версією, сказані з ревнощів.

Що ж до Аністон, подейкують, на одкровення екс-чоловіка вона справді образилась.

Про це повідомляє "US Magazine".

"Вона була обурена. На її думку, це було грубо та неприйнятно", - каже джерело, наближене до акторки.


"Ніхто не вірить у те, що його (Пітта) слова були вихоплені з контексту – він сказав те, що сказав… Ми гадаємо, він ревнує, бо вона (Дженніфер) закохана", - припускає співрозмовник видання.

Пітт приревнував колишню дружину, й тому наговорив зайвого?

Між тим Пітт бідкається, що не може жодного компліменту зробити нинішній жінці Анджеліні Джолі, щоби туди не приплутали колишню.

Про це пише "Hollyscoop" із посиланням на "Today".

"Усе що я знаю, що я хотів сказати, це те, що найкраща річ, яку я зробив як батько – упевнився, що в моїх дітей хороша матір. Це все, що я намагався чи намагаюся сказати. Не було жодного посилання на минуле", - запевняє Пітт.

"Я гадаю, це сором, що я не можу щось гарне про Енджі без того, щоб сюди не приплутали Джен. Знаєте, вона на таке не заслуговує", - обурюється актор.

Нагадаємо, в нещодавньому інтерв’ю журналу "Parade" Бред виспівував дифірамби Анджеліні, а період свого життя, на який припав його попередній шлюб, називав нецікавим.

Згодом, схаменувшись, він заходився переконувати, що нудна була не його колишня дружина, а він сам.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів