Бред Пітт розповів про своє нудне життя з Аністон

16 вересня 2011, 09:10

Американський актор Бред Пітт пригадав, яким нудним, фальшивим та нецікавим було його життя в той час, коли він був у шлюбі з Дженніфер Аністон.

Також зірка "Трої" розповів про свої батьківські інстинкти й про те, як йому поталанило з нинішньою жінкою, Анджеліною Джолі.

Про все це Пітт говорив у своєму інтерв’ю журналу "Parade".

"90-ті роки я провів, намагаючись заховатися, намагаючись уникнути зіркової какофонії. Мене почало нудити від того, що я сиджу в кріслі з цигаркою, намагаюся сховатися. Це почало ставати жалюгідним", - зізнався 47-річний Бред.


"Мені стало дуже ясно, що я намагався знайти фільм про цікаве життя, але сам я не жив цікавим життям. Гадаю, це стосувалося й мого шлюбу (з Аністон). Намагання удавати, що шлюб є чимось таким, чим він насправді не є", - розповів він.

Пітт знудився в шлюбі з Аністон

Нині Бред тішиться тим, що в потрібний момент прийняв вірні рішення, зустрів своє щире кохання та збудував сім’ю, хоча й називає це "ризикованою авантюрою".

"Одна з найважливіших, найрозумніших речей, які я колись робив – це було дати моїм дітям таку маму як Енджі. Вона така чудова мама. Я такий щасливий, що вона в мене є", - сказав актор.

"Як багато неправдивих історій ви читаєте, історій про те, як ми з Енджі одружуємося чи сваримося, чи розходимося? А коли ми не розходимося, все йде по новому колу, що ми примирилися і знову разом! Ми одружимося, коли кожен (із нас) зможе. Ми не розлучаємося. І в нас поки що немає сьомої дитини", - запевнив Бред.

Говорячи про те, як він навчився бути татом для своїх поки що шістьох дітлахів, Пітт каже, що покладається на свої інстинкти.

"Я був здивований, наскільки це автоматично, як багато в цьому інстинктивного. І тепер я маю велику довіру та впевненість у цих інстинктах. Я маю на увазі, один звук посеред ночі, і ти прокидаєшся та підводишся, бо можеш бути їм потрібний. Коли вони починають істерики, ти знаєш, як відволікти їх, щоби вони не втяглися, допомігши їм зосередитися на чомусь (іншому)", - пояснив актор.

Фото з сайту "Reuters".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів