Хайєк замовила росіянам 30 кілограмів льоду

27 вересня 2011, 12:00

Голлівудській акторці Сальмі Хайєк закортіло 30 кілограмів льоду та 20 пляшок мінералки. Такі умови були зазначені до приїзду кінозірки у Москву.

Актори Сальма Хайєк та Антоніо Бандерас прибули у російську столицю на прем’єру фільму "Кіт у чоботях", пише "Экспресс-газета".

Організаторам довелося розщедритися на майже королівські умови проживання зірок. Якщо Антоніо поводився скромно, то Сальма висунула у своєму райдері чимало запитів.

Одним із бажань акторки було неодмінно мати 30 кілограмів льоду у своєму номері Невідомо, навіщо актрисі така кількість криги, втім, причиною могла бути якась травма.


Хайєк та Бандерас вже не вперше працювали разом

Принаймні, вчора з Лос-Анджелеса зірка вилітала, сидячи в інвалідному візку, пише "The Daily Mail".

Поки незрозуміло, що саме трапилося із Хайєк. Однак, як зазначає видання, на каталці вона не виглядала хворою або виснаженою від болю. Сальма тримала на колінах свою доньку Валентину та радісно посміхалася.

Головні "голоси" фільму "Кіт у чоботях"

Можливо, зірка постраждала під час занадто активних занять спортом, фанаткою якого вона є. До речі, однією з умов приїзду Хайєк до Москви було встановлення бігової доріжки та тренажеру для преса у її президентському номері.

Цікаво, що партнер Сальми Антоніо Бандерас попросив лише дивани та шафи з натуральних матеріалів.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів