Білик встановила з Осадчою мир

30 вересня 2011, 15:17

Співачка Ірина Білик та телеведуча Катя Осадча нарешті помирилися. Білик на радощах навіть розповіла про деякі особисті подробиці.

Перемир'я двох скандальних селебрітіз відбулося під час зйомок програми "Світське життя", пише "Медіаняня" із посиланням на журнал "Теленеделя".

Почалося все з того, що Ірина погодилася дати інтерв'ю Каті.

"У мене тепер новий мікрофон, у тебе - нові чоловіки і колір волосся, давай миритися", - запропонувала Осадча.


Мир був підкріплений винцем

"Ти ж знаєш, у жінок таке буває - сваряться, миряться. Нехай знають: ми помирилися", - відповіла Білик, додавши, що не хоче засмучувати своїх прихильників.

На честь відновлення дружби співачка розговорилася й поділилася із журналісткою деталями розриву з Дмитром Дікусаром. Також Білик розповіла про пристрасть до одружених чоловіків і про свої пошуки ідеального супутника життя.

Більш того, Іра зізналася, що мріє про перше справжнє весілля й детально описала квартиру, яку подарувала своєму синові.

Нагадаємо, півтора роки тому на одній з вечірок Осадча запитала Білик про її участь в агітаційному турі за Юлію Тимошенко. Співачка агресивно відреагувала на провокаційне питання, вирвавши з рук журналістки мікрофон і кинувши його на підлогу.

Фото прес-служби "Світського життя" з сайту Mедіаняня

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів