20-річна "Міс-Чорногорія" розповіла про секс із Берлусконі

3 жовтня 2011, 18:55

До армії коханок прем’єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі додалася екс-королева краси із Чорногорії Катаріна Кнежевич. Дівчина стверджує, їй було лише 18 років, коли вона зустріла підстаркуватого секс-гіганта.

Про це пише "The Daily Mail" із посиланням на італійське видання "La Repubblica".

Зі слів "Міс Чорногорія", Берлусконі накинув на неї оком два роки тому. Це сталося в Мілані, буцімто вже після того, як дружина політика Вероніка Ларіо оголосила про розлучення.

"Я - дівчина Берлусконі, і я живу в Аркоре (його вілла поблизу Мілана). Ми були разом… відколи він розлучився зі своєю дружиною", - розповіла Катаріна.


"Але я ніколи не шантажувала його, як це робили інші, вони використовували його й зраджували", - запевнила "Міс-Чорногорія".

Втім, прокурори, що розслідують справу про шантаж Берлусконі, мають дещо іншу інформацію щодо ролі Катаріни в житті політика. Її ім’я лунає в розшифрованих телефонних розмовах акторок та телеведучих, які бували на еротичних вечірках Берлусконі.

В одному з цих дзвінків декілька жінок називають Катаріну Кнежевич "небезпечною та божевільною жінкою, яка тисне на Берлусконі".

"Я ніколи не шантажувала Сільвіо, я б ніколи не змогла таке зробити і мені це непотрібно", - запевнила чорногорська краля.

"Наші відносини не таємниця, навіть якби ми намагалися не фотографуватися разом. Усі ті розмови щодо Сільвіо, якого шантажують дівчата, що бували на тих вечірках - насенітниці. Вони просто заздрять", - заперечує звинувачення Катаріна.

До того ж юна коханка італійського лідера підкреслила, що вік для неї не має значення.

"У коханні вік не важливий - такій надзвичайній людині, як він, могло б бути й 100 років, і це б не вплинуло на мене, він би все одно мене полонив", - сказала Катаріна.

Нагадаємо, вік і справді не впливає на сексуальні бажання та можливості Берлусконі. Крім того, що деякі з коханок італійського лідера називають секс із ним фантастичним, він ще й здатен кохатися по 5 разів на день.

Фото AP з сайту Dawn

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів