Кортні Лав: Я б убила Курта Кобейна ще раз

6 жовтня 2011, 10:43

Скандальна співачка Кортні Лав, удова фронтмена гурту "Nirvana" Курта Кобейна, каже, що убила б його ще раз.

Артистка й досі не може вибачити музикантові того, що він тричі намагався вкоротити собі віку, й що в 1994-му йому це врешті вдалося.

Про все це Лав говорила в інтерв'ю журналові "Vanity Fair".

"Чи я зла? А я к ви гадаєте? Якби просто зараз він повернувся, я б убила його за те, що він нам заподіяв. Я б в біса вбила його. Я б трахнула його, а тоді б убила", - заявляє 47-річна Кортні.


Говорячи про їхню з Куртом дочку, Френсіс Бін Кобейн, зірка зізнається, вона б усе віддала, аби почути в своїй оселі цокіт її підборів. Кортні пригадує всі помилки, яких вона накоїла як мати, зокрема те, що її дитина до семи років не вміла читати.

"То була моя провина! Я ніколи їй не читала!... Чому я жодного разу не зводила її на бродвейське шоу? Вона до дідька любила бродвейські мюзикли!", - пригадує Кортні.

Від самого народження Френсіс перебувала під опікою з метою захисту. Утім, Лав запевняє, а аналізах ані її, ані немовляти не було виявлено наркотиків. Коли ж Френсіс підросла, інші діти стали дражнити її "кокаїновим дитям".

Нагадаємо, свого часу Кортні поділилася своїм страхом, що її донька до 22 років помре від передозування. Небезпеку для дівчини, на думку співачки, становлять завеликі гроші, успадковані від легендарного батька, та відсутність контролю з боку родичів.

Фото з сайту "kurtcobainwallpaper.com"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів