Дружина Януковича вперше отримала задоволення

11 жовтня 2011, 16:00

Перша леді Людмила Янукович зізналася, що вперше отримала велике задоволення від святкування свого 62-го дня народження.

Про свої враження від свята Людмила Олександрівна розповіла "Комсомольской правде в Украине".

"За всі мої роки перший раз у мене був такий день народження. Адже все вийшло саме так, як я задумала", - розповіла Людмила Янукович.

Нагадаємо, президентська дружина провела свої іменини традиційно у Донецьку. Жіночка зранку побувала у церкві, а ввечері сходила до театру.


У театрі Людмилі Янукович надарили купу квітів

"Мене привітали дуже багато людей, з деякими з них я навіть не була знайома. Стільки теплих слів, побажань - це так приємно! Заради таких днів варто жити!", - зізналася дружина Януковича.

А от з сімейним обідом довелося почекати. Людмила Олександрівна розповіла, що весь день народження пройшов у поспіху. Хоча можливість побачитися з близькими людьми у неї все ж була.

"Разом зі мною в донецькому театрі в цей день були онук, невістка Олена, її мама Тетяна Вікторівна, мама і бабуся друга моєї невістки Ольги - Олена Федорівна і Ніна Михайлівна, мій брат Іван з дружиною. Всі з великим задоволенням подивилися гала-концерт. Особливо сподобалося онукові", - поділилася задоволена перша леді.

Нагадаємо, у неділю 9-го жовтня дружина Віктора Януковича відсвяткувала свій день народження. У Донецькому театрі опери і балету їй подарували танець глухонімої дівчини.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів