Кортні Кокс продала сценарій свого розлучення

12 жовтня 2011, 10:50

Зірці серіалу "Друзі" Кортні Кокс та її чоловікові Девіду Аркетту вдалося не лише зберегти хороші стосунки після розриву, а й заробити на власному розлученні.

Сценарій із назвою "10 років", створений їхньою спільною кінокомпаніїю "Coquette Productions", подружжя продало американській телемережі "NBC".

Про це пише "Contact Music".

У майбутньому серіалі чи шоу, яке продюсуватимуть Кортні та Девід, розповідатиметься про стосунки пари, що розлучається після 10 років спільного життя.


Кортні та Девід перетворять власне розлучення та телехіт

Як відомо, самі автори протрималися разом 11 років та оголосили про своє розлучення, поки що не формальне, в жовтні 2010-го. Однією з причин його називали те, що парі не вдалося завести другу дитину.

Улітку в Девіда з'явилася подруга, така собі Крістіна МакЛарті. Із дружиною ж вони, як висловився актор, перейшли "до зони дружби", пише "Ace Showbiz".

Нагадаємо, від моменту свого розставання зірки, які мають спільну донечку Коко, не переставали заявляти, що й досі люблять одне одного. Крім того, Аркетт роздавав відверті інтерв'ю про нових коханок, про свої сльози та про відмову Кортні від сексу.

Кілька тижнів чоловік провів у реабілітаційному закладі, де його лікували від пиятики та "розбитого серця".

Фото АР з сайту "The Daily Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів