Чарлі Шин із Lady Gaga найкраще продаються до Хелловіну

12 жовтня 2011, 15:48

Мешканці багатьох країн уже готують собі страшнючі костюми до Хелловіну, й найпопулярнішим образом цього року має стати скандальний актор Чарлі Шин.

Його маски, що коштують біля 20 доларів, американці розмітають мов гарячі пиріжки, а серед жінок такою ж популярністю можуть похвалитися співачки Lady Gaga та Кеті Перрі.

Про це пише "CNN".

Цього року Чарлі Шин "увічнив себе", каже президент компанії "Spirit Halloween", яка продає маски, костюми та аксесуари до наймоторошнішого свята.

 

Гучні скандали з колишньою дружиною, повіями, наркотиками та порнозірками, "виліт" із серіалу "Двоє з половиною чоловіків" – завдяки всьому цьому актор опинився на піку популярності.

Особливо полюбився фанам березневий "бенефіс" Чарлі Шина на даху одного з офісів у Беверлі-Хіллз невдовзі після звільнення. Актор розмахував мачете й цмулив із пляшечки "кров тигра", пише "TMZ".

Певно, саме ці аксесуари найкраще пасуватимуть тому, хто, придбавши маску, захоче полякати сусідів в образі Чарлі Шина.

Широчезний простір для польоту фантазії мають ті, хто надумав перевтілитись у Lady Gaga. До слова, в своєму свіжому відео співачка з'являється в найрізноманітніших обладунках для садо-мазо, зокрема, в чомусь на кшталт протигазу, пише "The Sun".

 

Нагадаємо, Кеті Перрі нещодавно показалася в Twitter із лицем, розмальованим під зомбі чи якусь примару. В такому вигляді вона буцімто намагалася поцілувати одного з працівників парку в Каліфорнії.

Фото АР з сайту "The Mirror", прінтскрін з сайту "spirithalloween.com", "x17online.com"

IDEALMEDIA