Lady Gaga підглядає в бінокль за королевою?

10 жовтня 2011, 16:30

Подейкують, епатажна співачка Lady Gaga – велика шанувальниця британської королівської родини, а надто Її Величності Єлизавети ІІ.

Гостюючи в Лондоні, зірка навіть привезла з собою потужний бінокль, аби дивитися на Букінгемський палац.

Про це повідомляє "The Sun".

Замовляючи номер у 5-зірковому готелі "Lanesborough", Lady Gaga попросила персонал подбати про те, щоб із її вікон відкривався найкращий вид на королівську резиденцію.

"Вона повністю поведена на королівській родині. Одна з причин, чому вона любить цей готель, бо вона так близько до королеви", - каже джерело.

"Цього разу вона пішла далі та привезла з собою дуже високотехнологічний бінокль. Вона сподівається, що врешті побачить, як Її Величність гуляє з коргі (порода улюблених цуциків Єлизавети) в садку", - розповідає інформатор.

Lady Gaga під час зустрічі з королевою в 2009-му році

Окрім підглядання, Lady Gaga також захоплюється шопінгом. Для того, щоби прикрасити своє нью-йоркське житло, співачка витратила 10 тисяч фунтів стерлінгів (15,5 тисяч доларів) на сувеніри, присвячені темі весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон.

Нагадаємо, неподалік від Букенгемського палацу свого часу оселився давній переслідувач Єлизавети – чоловік, який протягом 15 років надсилав їй листи, фото й пакунки. Його мертве тіло випадково знайшли лише через три роки після смерті фаната.

До слова, як і багато інших відомих людей, днями Lady Gaga висловила свій сум з приводу смерті засновника "Apple" Стіва Джобса, й зробила це в своїй ексцентричній манері.

"Сьогодні мені забракло подиху. Спасибі тобі, Стіве. Цілий день їстиму Яблука", - написала співачка в своєму Twitter 6-го жовтня.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів