Демі Мур втомилася від зрад і дозріла до розлучення?

29 вересня 2011, 10:00

Подейкують, шестирічному акторському шлюбові Демі Мур та Ештона Катчера настав кінець. Протягом останніх місяців подружжя вже жило нарізно, й актриса, сита по зав’язку чоловіковими зрадами, нарешті готова поставити крапку.

Про це пише "Radar Online" із посиланням на журнал "Star".

"Ештон був "серійним" зрадником, і Демі просто не могла більше цього витримувати. Вона не заслуговує на те, щоби так жити", - каже джерело.

Останнім часом чоловік і дружина мешкали в різних кінцях країни – Ештон знімався в серіалі в Лос-Анджелесі, а Демі – в стрічці "Чарівний Майк" у Нью-Йорку.


"Після всіх цих років Демі нарешті готова піти, бо її нудить від відчуття, що вона не може довіряти Ештонові", - додає інформатор.

Шлюб Демі Мур убили чоловікові зради?

"Надто коли його зірка продовжує сходити з серіалом "Два з половиною чоловіки", стало незрозуміло, де – та з ким – він проводить свій час", - говорить він.

Нагадаємо, подейкують, що шосту річницю свого подружнього життя з Мур Катчер "відсвяткував" зрадою – з випадковою дівчиною з нічного клубу.

Збіг чи ні, але саме цього дня в Twitter його поки що законної дружини з’явилася цитата з давньогрецького філософа Епіктета.

"Коли ми ображені якоюсь помилкою чоловіка, повернімося до себе та розгляньмо власні похибки. Тоді ви забудете про ваш гнів", - 24-го вересня написала Демі.

Нагадаємо, свого часу Катчер зізнавався, коли вони з дружиною познайомилися, він був бабієм та кривдив жінок, а вона вважала його "шматком лайна".

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів