МакКартні навчить вегетаріанців куховарити

25 жовтня 2011, 15:30

Знаний прибічник рослинної їжі сер Пол МакКартні випустить куховарську книгу. У ній він поділиться рецептами улюблених вегетаріанських страв.

Легендарний учасник "The Beatles" став співавтором книги під назвою "Meat Free Monday Cookbook" у рамках кампанії проти вживання м'яса, пише "Contact Music".

Маккартні навіть попросив своїх друзів-вегетаріанців взяти участь у написанні книги. Серед них славнозвісна любителька здорового життя Гвінет Пелтроу та борець за права людини Кевін Спейсі.

Також до проекту долучилася екс-модель Твіггі, яка розповість про рецепт її улюбленої пасти із моцареллою.

А ти записався у вегетаріанці?

Сам МакКартні поділився рецептом тушкованих бобів тако та овочевого салату. Крім того, у передмові музикант написав про екологічні та фінансові переваги відмови від м'яса.

"У важкі часи для економіки, люди виявили, що хоча б один день на тиждень без м'яса збільшує їх сімейний бюджет. Ми можемо… створити новий шаблон для майбутнього цієї чудової планети, на якій ми живемо", - написав сер Пол.

Нагадаємо, кампанію боротьби із вживанням м'яса МакКартні розпочав ще у 2008-му році. Тоді до виконавця приєдналася акторки Памела Андерсон та Алісія Сільверстоун.

Фото Reuters з сайту ABC news

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів