Берлусконі проциндрив на жінок 3 мільйони євро

28 жовтня 2011, 10:05

Італійський прем'єр-міністр Сільвіо Берлусконі витратив на гарненьких танцівниць, актрис та телеведучих близько 3 мільйонів євро.

Інформацію, одержану з банківських документів, оприлюднило в четвер видання "La Repubblica", пише "The Telegraph".

Про це стало відомо за день після того, як Берлусконі, на зустрічі з європейськими лідерами в Брюсселі, представив пакет реформ, покликаних поліпшити скрутний стан італійської економіки. Зокрема, він запланував спростити процес звільнення службовців та на два роки підвищити пенсійний вік.

Між тим інформація про банківські транзакції прем'єра спливла в ході розслідування справи іншого політичного діяча, координатора партії "Народ свободи" Деніса Вердіні, якого звинувачують у корупції.


Документи доводять, що період між січнем 2007-го та червнем 2008-го Берлусконі витратив на своїх друзів на соратників, включаючи свого брата Паоло, видавця газети "Il Giornale", 17 мільйонів євро.

Із цієї суми на жіноцтво в прем'єра пішло 2,7 мільйони євро. Додаткові 337 тисяч політик витратив на коштовності.

Берлусконі не жалів грошенят на гарних жінок

Зокрема, 135 тисяч євро отримала від Сільвіо росіянка Раїса Скоркіна, на той час працівниця елітного нічного клубу Сардинії.

220 тисяч перепало колишній "міс Літва" Расі Куліте, яка вела шоу на італійському телебаченні, і ще 275 тисяч Берлусконі віддав своїй похресниці, акторці Ізабеллі Орсіні, яка стала дружиною принца Бельгії.

Колишня модель чоловічих журналів Сабіна Беган, яку італійська преса охрестила "першою дамою" найближчого оточення Берлусконі, одержала 50 тисяч євро. Колишня королева краси Барбара Матера, яка за підтримки прем'єра, стала членом Європарламенту, отримала від нього 95 тисяч.

Нагадаємо, днями Берлусконі, якому закидають секс із неповнолітньою, запевнив, що славнозвісні "бунга-бунга" – то такі танці, а секс-оргії на його віллі – витвір уяви поведених на порно прокурорів.

Фото АР з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів