Анастейша замовила 5 мерседесів та заспівала "Несе Галя воду"

28 жовтня 2011, 16:15

Американська співачка Анастейша виступить на відкритті стадіону "Арена Львів". Зірка розважатиме публіку протягом 45-ти хвилин та пересуватиметься містом на п’ятьох автівках.

Про свій майбутній виступ співачка розповіла під час прес-конференції в Києві, пише "Україна 2012".

Як колумбійка Шакіра відкривала НСК "Олімпійський", так американка Анастейша відкриє Львівську "Арену".

Більшу частину виступу зірки складатимуть її відомі хіти. Крім того, Анастейша підготувала спеціальний сюрприз – рімейк на дуже відому пісню, назва якої тримається у таємниці.


Співачка також зазначила, що дуже рада стати частиною української підготовки до Євро-2012.

"Я протягом кількох років стежу за Україною. Бачу, як країна росте, розвивається. Я розумію, наскільки проведення чемпіонату важливе для України. Мені дуже приємно бути частиною чудового шоу відкриття львівської арени, на якій пройдуть матчі Євро-2012", – написала Анастейша у Twitter.

Анастейші замало одного авто, вона хоче цілих п'ять

До того ж виконавиця не проти виступити у вишиванці.

"Виступаючи на міжнародних фестивалях, з концертами в різних країнах, мені часто на сцену кидають капелюхи з національною символікою, прапори. Я навіть можу одягнути ці речі. Я готова вийти з аеропорту і поцілувати землю, на яку прибула", – зізналася Анастейша.

Вона також зазначила, що їй сподобалася мелодика українських пісень і заспівала мотив української народної пісні "Несе Галя воду".

Як пише "Gazeta.ua", під час візиту до України співачку супроводжуватимуть два десятки осіб - охорона, помічники та особистий кухар.

Житиме Анастейша у люксі, що складається з двох просторих кімнат: вітальні з баром, туалетом для гостей та спальні з ванною. Його вартість - 5000 гривень за добу.

Як повідомили організатори, для пересування зірки містом орендували п'ять чорних 600-х "Mersedes".

Наразі невідомо, скільки складає гонорар виконавиці за виступ у Львові. Однак за візит на казахське весілля Анастейша отримала мільйон доларів.

Нагадаємо, до свого приїзду в Україну у 2009-му році Анастейша замовила організаторам "режисерські" стільці, аромосвічки та колоту кригу.

Фото AP з сайту I-Marbella

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів