На честь Джолі назвали квартирний блок у Боснії

4 листопада 2011, 12:50

У місті Рогатіца в Боснії тепер є будинок, названий на честь американської акторки Анджеліни Джолі. Голлівудська зірка пожертвувала 500 тисяч доларів на побудову двоповерхового квартирного блоку для біженців.

"Вілла Анджеліна" став першим багатоквартирним будинком, збудованим після війни в Боснії 1992-2005-го років, пише "Providence Journal".

Джолі, яка є послом доброї волі ООН у справах біженців, разом з чоловіком Бредом Піттом віддали півмільйона доларів на добру справу.

Мешканці яскраво-жовтої "Вілли Анджеліни" з нетерпінням чекали на ключі від повністю мебльованих невеликих квартир.


Джолі не тільки виховує 6-х дітей, а ще й біженцім допомагає

"Анджеліна все бачила. Вона сказала, якщо їй вдасться щось зробити, у мене буде власна ванна кімната. Вона не зробила це одна, інші теж допомагали, але вона єдина залишилася у моєму серці", - розповіла 79-річна мешканка Рогатіци, притискаючи фото Джолі до грудей.

Як зазначає видання, квартири належать муніципалітету, але колишні біженці зможуть залишатися в них до кінця життя.

"Бути тут – це справжнє задоволення. Бачити цих людей, які вони щасливі через новий будинок "Вілла Анджеліна", - сказав посол США в Боснії, який урочисто відкрив будівлю.

Нагадаємо, відома своєю небайдужістю до людських страждань, Анджеліна Джолі вирішила всиновлювати знедолених дітей після візиту до Камбоджі. Тепер подружжя Пітт-Джолі виховує трьої всиновлених та трьох рідних дітей.

Фото Reuters з сайту IBTimes

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів