Хіларі Свонк має нові проблеми через Кадирова

7 листопада 2011, 15:45

Американська акторка Хіларі Свонк залишилася без піар-послуг. Слідом за купою негативних відгуків у пресі після її участі у дні народження президента Чечні Рамзана Кадирова, від зірки пішла команда рекламістів.

Про це повідомило близьке до ситуації джерело, пише "Entertainment Weekly".

Схоже, наслідки візиту Свонк до Чечні тільки набувають обертів.

Дворазова володарка "Оскару" вже відмовилася від гонорару, який заплатив їй чеченський лідер. Тепер акторка має подолати ще й пов’язані з цим професійні проблеми.


Хіларі Свонк залишилася без піар-послуг

Організація із захисту прав людини так допекла зірку, що три тижні тому Хіларі Свонк вибачилася за свою участь у святкуванні дня народження Кадирова.

До того ж, нещодавно акторка звільнила свого менеджера, з яким працювала 8 років.

Також вона розпрощалася з двома його співробітниками з цивільної авіації. Нібито всі вони відіграли значну роль у її візиті до Грозного.

Як зазначає видання, наразі ніхто зі звільнених працівників не коментує ситуацію.

Нагадаємо, Хіларі Свонк 5-го жовтня відвідала Чечню для того, щоб виступити з промовою на святкуванні 35-річчя Кадирова. Втім, фонд з прав людини засудив її дії, мовляв, акторку було попереджено про всі жахливі злочини, здійснені чеченцем.

До слова, окрім "крихітки на мільйон", у привітанні чеченського лідера взяли участь актор Жан-Клод Ван Дамм, співачка Софія Ротару та скрипалька Ванесса Мей.

Фото AP з сайту EW.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів