Клуні мав оргазм від мотузки та хотів себе вбити

10 листопада 2011, 12:20

Американський актор Джордж Клуні зізнався, що якось він всерйоз подумував про самогубство. До того ж, Клуні розповів, що перший його оргазм стався раніше за втрату цноти.

Цими та іншими фактами зі свого життя актор поділився з журналом "Rolling Stone".

Бажання вбити себе з’явилося у Клуні після того, як він отримав травму хребта у 2005-му році. Інцидент стався під час зйомок фільму "Сіріана".

Актор потрапив до лікарні. Через сильну агонію йому здавалося, що він переніс інсульт.


"Я не можу так існувати. Я взагалі не можу жити", - подумав тоді Клуні.

Джордж зізнався, що навіть почав розробляти спосіб самогубства. Але, на щастя, вчасно відмовився від цієї думки.

Тоді Клуні почав пиячити, щоб заглушити біль у спині. Але цього було недостатньо.

Клуні хотів вбити себе через дикий біль у спині

"Я лежав на лікарняному ліжку, не в змозі поворухнутися, маючи такий головний біль, ніби після інсульту… Це був момент, коли я намагався зрозуміти, як мені вижити", - згадує актор.

Лише операція допомогла Джорджу позбутися наслідків травми хребта. Однак головний біль буває і зараз, хоча не такий сильний.

У своєму інтерв'ю 50-річний Клуні також зазначив, що він живе як справжній холостяк, зберігаючи під склом десятки білих сорочок.

Він також тримає бейсбольну биту під ліжком на випадок, якщо зловмисники вирішать залізти до його будинку.

Також Клуні зізнався, що він найгірший метросексуал зі всіх, кого він тільки бачив. Він сам собі стриже волосся та не стежить за нігтями.

"У день якоїсь церемонії нагородження я можу пограти у баскетбол, прийняти душ, вдягти смокінг за три хвилини та через 15 хвилин вже бути за дверима", - розповів Джордж.

Хоча Клуні відмовився розповісти про стосунки з жінками, він зізнався, що втратив цноту у 16 років. Втім, перший оргазм Джорджа стався набагато раніше.

"Я думаю, це сталося, коли я ліз вгору по мотузці у 6 чи 7 років. Тобто не було нічого такого, але всі інші елементи були", - зізнався актор, маючи на увазі скоріше не фізичний оргазм, а емоційне задоволення від подолання висоти.

Нагадаємо, затятий холостяк Клуні нещодавно розійшовся з італійською моделлю Елізабеттою Каналіс. За словами жінки, Джордж нагадував їй скоріше татуся, аніж коханця.

Фото Reuters з сайту IBTimes

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів