Дайан Кітон зізналася в булімії

11 листопада 2011, 10:00

Оскароносна актриса Дайан Кітон із 19 років страждала на булімію та тілесну дисморфію – психічний розлад, що змушує людину надто перейматися якимсь незначним недоліком своєї зовнішності.

Про це 65-річна зірка фільму "Батько нареченої" розповіла в своїх мемуарах, пише "US Magazine".

Історії свого життя Кітон дала назву "Then Again" ("Потім знову").

"Я виглядала приязною, не як Кендіс Берген (ровесниця Кітон, зірка стрічки "Міс Конгеніальність"). Може, усмішка, то все, що я мала", - пригадує свою юність Дайан.


Дайан Кітон 5 років боролася з булімією

Розлад харчової поведінки розвинувся в актриси в 1965-му, коли їй запропонували роль у бродвейському мюзиклі, але за умови – вона мусила схуднути на 4,5 кілограмів.

Прагнення відповідати вимогам режисера та здобути омріяну роль обернулося для Кітон п'ятирічною війною з булімією. Актриса зізнається, їй допоміг психоаналіз.

Зірка пригадує, найважливіший крок до одужання вона зробила того дня, коли змогла опанувати себе та "не відкрити (коробку) із половиною галону шоколадного морозива".

Дайан ніколи не виходила заміж, хоча й мала романи з такими відомими чоловіками як Вуді Аллен, Воррен Бітті, Аль Пачіно та Стів Джобс.

Не має актриса й біологічних дітей. Вона виховує 15-річну прийомну доньку Декстер та 10-річного сина Дюка.

Глядачі знають Кітон за такими стрічками як "Хрещений батько", "Клуб перших дружин" та "Кохання за правилами та без", де вона зіграла з Джеком Ніколсоном та Кіану Рівзом.

"Оскара" за кращу жіночу роль Дайан принесла стрічка 1977-го року "Енні Холл".

Фото АР з сайту "The Globe And Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів