Бредлі Купер став найсексуальнішим

17 листопада 2011, 10:00

Американського актора Бредлі Купера назвали "Найсексуальнішим чоловіком" 2011-го року. Втім, сам актор зізнається, що не завжди виглядає відповідно до нового титулу.

Звання "Sexiest Mаn Alive - 2011" Купер отримав від журналу "People".

Зірка "Похмілля у Вегасі" пішов по слідах попередніх переможців Бреда Пітта та Джорджа Клуні, пише "The Sun".

"Я думаю, це дійсно круто, що хлопець, не схожий на модель може мати цей титул. Я думаю, я виглядаю порядним хлопцем. Іноді я виглядаю чудово, а іноді - жахливо", - прокоментував своє почесне звання Купер.


36-річний актор, який у січні втратив батька, запевнив, що його мати Глорія більше пишатиметься його перемогою, ніж він сам.

"Перше, що я подумав, було: "Моя мати буде така щаслива", - зізнався Купер.

Купер успадкував титул "найсексуальнішого" від Пітта та Клуні

Крім того, голлівудський серцеїд зазначив, що зараз він самотній.

"Я самотній 36-річний чоловік. Якщо ви одинока людина і вам довелося бути в цьому бізнесі, вас вважатимуть бабієм. Але я не вважаю себе бабієм", - наголосив актор.

Нагадаємо, Бредлі Купер у березні цього року розійшовся з акторкою Рене Зельвегер після 2-х років стосунків. Після цього йому приписували роман з Дженніфер Аністон.

У вересні Купера бачили на побаченні з Дженніфер Лопес. І майже одразу після цього актор фліртував зі Скарлетт Йохансон.

Окрім Купера до десятки найсексуальніших зірок за версією читачів "People" увійшли також актор Кріс Еванс, бойфренд Дженніфер Аністон Джастін Теру та актор Райан Гослінг.

До слова, Купер прийняв почесний титул від торішнього переможця – екс-чоловіка Скарлетт Йохансон Райана Рейнолдса, який цього разу навіть не потрапив до десятки найсексуальніших.

Фото AP з сайту CP24

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів