Тата–стрибунця Лохан відрядили на лікування

17 листопада 2011, 13:40

Суд вирішив не саджати за ґрати скандального татуся скандальної актриси Ліндсей Лохан. 51-річний Майкл відбувся чотирма місяцями лікування в виправному центрі після того, як скривдив колишню подругу.

Про це повідомляє "TMZ".

У середу Лохан заявив про своє небажання спростовувати звинувачення. В обмін на це суд призначив йому 2 роки випробувального терміну, звелів пройти корекційну антинасильницьку програму, а ще вкотре категорично заборонив контактувати з постраждалою, Кейт Мейджор.

Майкл Лохан до тюрми не дострибався

Нагадаємо, наприкінці жовтня Майкла Лохана заарештували після того, як він наставив колишній синців. Жінка запевняла, екс-кавалера розлютила її відмова в оральному сексі.


Тоді суд випустив татка під заставу, наказавши не наближатися до Кейт. Але Майкл не втримався, та менш ніж за 12 годин знов опинився за ґратами. Причому тікаючи від правоохоронців, Лохан здійснив трюк, гідний блокбастеру – вистрибнув з третього поверху на дерево.

Незрозуміло, чи то своєю акробатикою в поважному віці, чи то сумирною поведінкою Майкл розчулив суд, але служителі Феміди поставилися до нього куди поблажливіше, ніж до Ліндсей.

Її злочин, крадіжка намиста, із насильством пов'язаний не був, але за порушення умов випробувального терміну її покарали 30-ма днями ув'язнення. Інша справа, що відсиділа вона з них лише кілька годин.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів