Волочкова: Туалети офігенні. ВІДЕО

25 листопада 2011, 16:00

Російська балерина Анастасія Волочкова панічно боїться літаків та віддає перевагу потягам. До того ж танцівниця довіряє своєму екс-чоловіку й не збирається зраджувати Миколу Баскова.

Днями Волочкова їхала зі Львова до Києва у звичайному вагоні СВ. Журналіст, відомий через інцидент з гортензією для Мадонни, знайшов балерину в купе з двома чоловіками.

"Понад усе на світі я боюся літати", - зізналася Настя в ефірі "ТСН-особливе".

Як виявилося, скандальна зірка не зраджує своєму іміджу навіть у потязі. Волочкова, як завжди, була у хутрі та діамантах.


Спочатку балерина запропонувала піти пошукати вагон-ресторан. Втім, не знайшовши, сіла пити ром у своєму купе разом з трьома чоловіками.

Після першої пляшки Волочкова в компанії журналіста вирішила пройтися по вагонах. Але перед цим вона надягла чергове кільце з діамантами у 63 карати.

"Туалети офігенні", - вигукнула Анастасія під час прогулянки.

Саме в цій каблучці Настя гуляла потягом

Розбудивши цілий плацкартний вагон, Волочкова нюхнула аромати чолвоічих шкарпеток і коньяку. А тоді зірка повернулася до купе пити ром. Після другої пляшки вона заговорила з журналістом англійською.

"Я не довіряю тобі, любий, я можу пити з тобою, танцювати, вечеряти.... Але я довіряю лише своїй доньці, мамі та екс-чоловіку", - сказала балерина англійською.

До речі, з екс-чоловіком Ігором Вдовіним Волочкова спілкується й досі. А ось стосунки з тенором Миколою Басковим називає дружніми.

"…Мені все одно, як ви поставитеся до того, що ми дружимо, будете ви вважати це піаром чи все ж романом. Я знаю, що я цю людину ніколи не зраджу. І мені приємно, що ця дружба переросла у залицяння з Коліного боку", - розповіла балерина газеті "Сегодня".

Також любителька оголених фото наголосила, що не збирається заводити стосунки з бідними чоловіками.

"Тому що я вам не "кошолка" з вулиці, яка себе не цінує, і не дівчинка, якій 18 років. Тож вийти заміж за бідного - не може такого бути!" – підкреслила Волочкова.

Нагадаємо, з бізнесменом Ігорем Вдовіним Анастасія розійшлася через його захоплення йогою.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Відео "ТСН"

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів