Кіркоров: Дочка схожа на мене

7 грудня 2011, 16:40

Днями зірка російської естради Філіп Кіркоров кинув усі московські справи та полетів в Америку. Там співак вперше подивився в очі своїй новонародженій дочці.

Про це пише "Комсомольская правда".

Новоспечений батько Кіркоров не втримався та полетів через океан, аби подивитися на своє немовля.

"Так сталося, що народження дочки співпало з гарячою порою, пов'язаної зі зйомками, обіцянку про участь в яких я давав ще торік… Але спеціальні лікарі, мої друзі і моя рідна тітка Марі, яка живе в Майямі, роблять все можливе, щоб оточити дівчинку увагою", - розповів співак.


У вівторок ввечері Філіп Бедросович повернувся до Москви.

"Я заглянув в очі дочки, взяв її на ручки! Вона дуже схожа на мене. Дівчинка спокійна, не вередує ночами. Я такий щасливий!" – зізнався Кіркоров.

Близькі співака повідомили, що дівчинку вже виписали з пологового будинку. Вона зараз перебуває в Майямі з тіткою Філіпа та російською гувернанткою.

Співак нарешті побачив доньку

Однак перевезти дівчинку до Росії артист поки не зможе, незважаючи на те, що планував зробити це в січні. Лікарі порадили Кіркорову почекати 2-3 місяці, щоб маля зміцніло і комфортно почувалося під час багатогодинного перельоту.

Нагадаємо, Кіркоров став батьком 26-го листопада. Співак назвав доньку на честь своєї матері та Пугачової – Алла Вікторія.

Як нещодавно з'ясувало "ТСН.Особливе", нащадка Кіркорову начебто народила колишня "Міс Україна Всесвіт".

На це натякнув товариш співака Олексій Дівєєв-Церковний:

"Колишня українка, вона живе в Америці. Так, вона переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт".

Цю новину прокоментувала директор конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Ганна Філімонова.

"Впевнена, що матір своєї майбутньої дитини шукали і за зовнішніми даними. Ну, може, навіть влаштовували цілий кастинг. Як ми на конкурс переглядаємо", - сказала вона.

Однак говорити, хто саме з шести переможниць став мамою для доньки Кіркорова, Філімонова не стала. Відомо лише, що красуня заміжня і живе за кордоном.

До слова, сам Кіркоров спочатку казав, що дитину йому народила давня подруга, а потім зізнався, що все-таки звернувся до сурогатної матері.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів