"Міс Україна Всесвіт-2007" не народжувала доньку Кіркорову

8 грудня 2011, 14:45

Днями з’явилася інформація, що матір’ю дочки російського співака Філіпа Кіркорова є "Міс Україна Всесвіт-2007" Людмила Бікмулліна. Втім, бабця Людмили спростувала ці чутки. А сам автор "качки" назвав це жартом.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

Нагадаємо, днями друг Філіпа Кіркорова, шоумен Олексій Дівєєв-Церковний, заявив, що матір'ю доньки співака є українка.

"Міс Україна Всесвіт-2007" не є мамою Алли Вікторії Кіркорової

Але бабуся гіпотетичної матері зіркового нащадка заперечує цю новину.


"Я знаю вже цю інформацію з Інтернету. Я буду подавати до суду. Нам така розкрутка не потрібна! Моя внучка порядна людина ..." - бурхливо відреагувала родичка володарки титулу "Міс Україна Всесвіт-2007".

За словами бабусі, Людмила Бікмулліна одружена, живе з сім'єю у Гонконгу, а не в Америці і, тому, ніяк не стосується дитини Філіпа Кіркорова.

Що цікаво, Дівєєв-Церковний, побачивши цей ажіотаж навколо новини, зізнався, що пожартував.

"Я був присутній на одній вечірці, у мене був дуже гарний настрій. Тут до мене підходить журналіст з камерою і каже: "А давайте попліткуємо!" – розповів шоумен.

На питання журналіста, чи знає він, хто народив Кіркорову дочку, Олексій нібито жартома відповів - "Міс Україна Всесвіт".

"Я навіть подумати не міг, що мій жарт зробить такий резонанс. Але ж не можна аналізувати текст у відриві від ситуації та інтонації, з якою це було сказано. Я ж всього лише хотів підколоти самого журналіста", - резюмує Дівєєв-Церковний.

Отже, поки новоспечений батько Кіркоров літав до Америки, щоби вперше побачити свою доньку Аллу Вікторію, у пресі вигадували чергову версію того, хто ж все-таки народив дівчинку.

Фото з сайту Missukraineuniverse.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів