Друзі ДіКапріо страждають від його пса

12 грудня 2011, 10:48

Друзі американського актора Леонардо ДіКапріо ненавидять подорожувати на його приватному літаку. Причина в тому, що улюблений пес зірки дуже смердить.

7-річний французький бульдог Джанго всюди супроводжує свого господаря, пише "The Showbiz Spy".

Втім, друзі ДіКапріо, зокрема Армі Хаммер та Кері Малліган, не у захваті від хронічних проблем собаки з газами.

"Я не знаю, чим Лео його годує, але Джанго постійно тхне. Протягом всього польоту він їсть та пускає гази. Це смішно, коли ви вперше вдихнете, бо кожен дивиться навколо, щоб зрозуміти, хто це зробив", - розповіло джерело.


Друзі ДіКапріо скаржаться на його смердючого бульдога

"Але десь через годину вас починає нудити. В кінці польоту тісні туалети стають єдиним місцем, де можна подихати свіжим повітрям!" – додало джерела.

Тим не менш, друзі Леонардо не звинувачують собаку, а вважають, що саме актор винен у її "газовій" проблемі. Напевно, ДіКапріо вже звик до запаху пса і не помічає його.

"Я не думаю, що це провина собаки. Швидше за все, він пускає гази через ту їжу, якою Лео його годує. Французькі бульдоги мають чутливу травну систему", - уточнило джерело.

"Джанго - мило собака, і він з Лео вже майже десятиріччя, між ними існує зв’язок. Але 5 годин зі смердючою собакою ні для кого не буде приємним польотом", - зауважило джерело.

Фото AP з сайту Mirror

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів