Чому від взуття Джорджа Клуні фрикадельками тхнуло

14 грудня 2011, 16:10

Зазвичай кінозірки не мастять своїх черевиків фрикадельками, але Джордж Клуні на таке одного разу зважився.

50-річний актор розповів, як у такий незвичний спосіб намагався завоювати прихильність песика на ім’я Ейнштейн.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на інтерв’ю зірки журналові "Esquire".

Досвічений серцеїд Клуні завойовує собак ароматом фрикадельок

Цуцика, схожого на кокер-спаніеля, зірка "Мені б у небо" побачив у відеоролику притулку для тварин. Актор зв’язався з тамтешніми працівниками й заявив про бажання взяти собі чотирилапого. Але йому відказали, що це залежатиме від того, чи вподобає його сам собака.


"Чи можу я познайомитися з Ейнштейном?" Вона (співробітниця) каже: "Так, ми привеземо його до вас додому, але якщо ви йому не сподобаєтесь, він не зможе лишитися. Домівки для цих собачок мають бути хороші". Вона казала дуже серйозно", - пригадує ту розмову Клуні.

"Я запанікував, що не сподобаюся Ейнштейну. Тож я кинувся до кухні, де були такі фрикадельки з індика, і я натер ними мої черевики. Так жінка відчинила двері, та хто ж міг знати, що Ейнштейн такий ненажера? Він кинувся до моїх ніг", - розповідає актор.

Здивована працівниця притулку змушена була визнати, що Ейнштейн ще ніколи так не поводився, й залишити його зірці. Песик мешкає в Джорджа вже півтора роки, й господар так і лишився для нього "хлопцем із фрикадельковими ногами".

Фото Reuters з сайту gomoneyways.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів