Маргариті Січкар не дає спокою Висоцький

15 грудня 2011, 13:05

Рестораторка Маргарита Січкар й досі не має спокою через фільм "Висоцький. Спасибі, що живий". Після свого "проникливого" відео-звернення до сина Володимира Висоцького Нікіти, дружину футболіста Ващука закидали листами та коментарями.

Про це Рита написала на своїй сторінці у Facebook.

Схоже, тусовщиця не очікувала такої бурної реакції загалу на оприлюднення її критики.

"Коли я публікувала своє відео-звернення до Висоцького, я і припустити не могла, що це викличе шквал емоцій. Ось вже 7 днів я отримую в лічку Facebook і на особисту пошту повідомлення та листи", - написала Січкар у соцмережі.


Рита створила цілу інформаційну подію своїм відео

"Деякі зі мною геть не згодні, але виражають свої думки коректно, деякі кажуть: "Спасибі" і підтримують. Є ті, хто коментує на ютубі - це аноніми, вони пишуть бридкі речі. Це злість, а злість, як правило, бояться висловити мені особисто", - поділилася рестораторка.

"Є такі, які відкрито копіюють моє звернення собі на сторінку, і їхні друзі обговорюють мої "уггі" або моє крісло, або мою зачіску, або мої досягнення, або мого чоловіка і дітей", - пише Січкар.

Нагадаємо, тиждень тому Січкар опублікувала у пресі своє відео-обурення. В ньому жінка не погодилася з тим, як Нікіта Висоцький показав у своєму фільмі легендарного поета та співака – свого батька Володимира Висоцького.

Фото зі сторінки Січкар у Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів