Аністон не заперечує ботокс

16 грудня 2011, 13:27

Американська кінозірка Дженніфер Аністон розповіла про те, як бореться з віковими змінами своєї шкіри. Акторка зізналася, що пробувала ін’єкції батокса.

Про це пише "People" з посиланням на "In Style".

Дженніфер каже, що своєю зовнішністю завдячує грецьким генам та сонцю Каліфорнії. Втім, актриса визнає, що з роками бачить негативний ефект від свого захоплення ультрафіолетом.

"В мене почали з'являтися ці маленькі пігментні плями на обличчі. Навіть текстура моєї шкіри змінюється. Нещодавно я почала виводити плями та користуватися спреєм для засмаги щоразу, коли можу. І я припинила використовувати захист від сонця з SPF 60 на пляжі", - ділиться Джен.


Також Аністон зізналася, що не захоплюється ботоксом, хоча й робила його ін’єкції.

Один із секретів краси Аністон - каліфорнійська засмага

"Люди думають, що я роблю багато ін'єкцій, але я не роблю. Я не кажу, що я не пробувала, але я вважаю, що це слизький шлях", - каже акторка.

Крім того, Дженніфер вважає, що забагато косметики виглядає смішно на її обличчі.

Через те, що Аністон ненавидить туш на своїх віях, вона кожні три тижні відтіняє їх перманентною фарбою.

Також актриса завжди має у бардачку ножиці, аби обрізати посічені кінчики волосся.

За словами Аністон, вона не завжди впевнена щодо свого вигляду, адже в дитинстві була сумовитим підлітком.

"Моя мама була моделлю і дуже переймалася зовнішністю, тож я протестувала, ставши готом. Мені знадобилися роки, щоб припинити використання косметики в якості маски та почуватися комфортно у власній шкірі", - зізнається Дженніфер.

Нагадаємо, нещодавно Дженніфер Аністон стала "найсексуальнішою жінкою всіх часів" за версією видання "Men's Health". А перед тим її назвали найбажанішою серед зірок, з якими хочуть провести Різдво.

Фото Reuters з сайту Summary Newspaper

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів