Кіркоров судиться з українським виданням

21 грудня 2011, 15:05

Російський співак Філіп Кіркоров подав судовий позов на українське видання, яке нібито завдало шкоди репутації артиста.

Про це повідомляє "Интерфакс-Украина".

У вівторок 20-го грудня у Солом'янському суді Києва пройшло засідання у справі про спростування недостовірної інформації за позовом Філіпа Кіркорова проти газети "Сегодня" та інтернет-порталу segodnya.ua.

Як повідомляє юридичне бюро, 19-21-го липня 2011-го року ці видання оприлюднили "низку неправдивих фактів про перебування пана Кіркорова в Ялті, а також інформацію про масову бійку за участю охорони співака".


На думку Філіпа Бедросовича та його адвокатів, публікація завдала шкоди професійній репутації виконавця.

Кіркоров бореться за власну репутацію

"Вчора відбулося вже друге судове засідання у цій справі. Минулого разу засідання завершилося, коли суддя зажадала залучити як співвідповідачів журналістів, які підготували і опублікували дані матеріали", - сказав адвокат співака.

Втім, журналісти на засідання не з'явилися, а попросили розглядати справу без них.

Юрист з боку відповідача попросила залучити до справи матеріали, які нібито доводять достовірність поширених відомостей.

Крім цього, на засіданні в середу суддя оголосила позовні вимоги Кіркорова.

"Вимоги нашого клієнта передбачають публікацію спростування виданнями неправдивої інформації про нього. Ми вважаємо, що видання не доклали достатньо зусиль, щоб перевірити достовірність та правдивість матеріалу, що в кінцевому підсумку завдало шкоди репутації нашого клієнта", - йдеться у повідомленні.

Наступне судове засідання заплановане на 2 лютого 2012-го року, коли представники позивача ознайомляться з матеріалами, наданими відповідачем.

Нагадаємо, 19-го липня в Судаку сталася бійка через те, що Кіркоров нібито співав під фонограму.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів