Джолі причепила доньці чужі коси

23 грудня 2011, 10:13

Акторка Анджеліна Джолі наростила волосся своїй прийомній дочці Захарі. 6-річне дівча тепер ходить із "чужими" довгими афрокісками.

Дитина ще замала для таких перетворень, критикує вчинок Джолі зірковий перукар ДаРіко Джексон.

Про це пише "Radar Online".

Експерт наголошує, якщо Анджеліна хоче, щоби Захара не втрачала зв’язку зі своїм корінням та носила заплетені коси, то може зробити їх із власного волосся дитини. Нарощування ж у такому віці геть не потрібне.


6-річній Захарі зарано нарощувати коси, вважає зірковий перукар

"Вона ще дуже замала для цього, й Анджеліна сіє в цій маленькій дівчинці невпевненість, що вона недосить гарна", - каже Джексон.

Дитина зростає в сім’ї з братами й сестрами, що мають коси не такі як у неї. У Захари може розвинутися відчуття, що без штучного волосся вона негарна, попереджає перукар.

Якби ж Джолі заплітала власні доччині коси, це позбавило б дівча від щоденних тортур розчісування.

"Існує дуже багато милих стилів для Захари, без додавання фальшивого волосся в такому ніжному віці", - запевняє перукар.

Нагадаємо, свого часу Джолі звинувачували в тому, що вона нав’язує дітям певну індивідуальність, яку обирає для них практично з народження. Так акторці закидали, що з 5-річної Шайло вона навмисне "ліпить" хлопчика, кидаючи виклик культурним нормам.

Прінтскрін з сайту "Radar Online"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів