Марина Владі забракувала фільм про Висоцького

30 грудня 2011, 14:15

Вдова легендарного поета та співака Володимира Висоцького Марина Владі розкритикувала творців стрічки "Висоцький. Спасибі, що живий". Актриса навіть не подивилася весь фільм.

Про це пише газета "Сегодня".

Владі побачила лише уривок фільму про її покійного чоловіка Висоцького в Інтернеті. І навіть це викликало в неї негативні емоції.

"Я отримую з усіх країн світу велику кількість запитань щодо моєї реакції на фільм "Висоцький. Спасибі, що живий". Досі я відмовлялася про це говорити, бо вважаю, що ця картина ображає Висоцького, його мистецтво, його пам'ять, а також наше спільне життя", - зауважила Марина Владі.


За словами вдови, її шокувало те, що син Висоцького Нікіта взяв участь у створенні фільму.

Владі була останньою дружиною Висоцького

"Я бачила, як син хвалиться тим, що, домагаючись для актора найбільшої схожості з Висоцьким, вони зробили копію з силікону з посмертної маски Володі, яку я сама зняла. Це не тільки скандально, а навіть страшно. І якби я була віруючою, я б сказала, що це гріх", - зізналася акторка.

Втім, резонансна стрічка про легендарного барда зібрала у прокаті близько 27-ми мільйонів доларів при бюджеті в 12 мільйонів.

Нагадаємо, столичні селебрітіз теж сходили на фільм "Висоцький. Спасибі, що живий". До того ж у декого стрічка викликала обурення. Наприклад, рестораторка Маргарита Січкар записала відеозвернення до Нікіти Висоцького.

Фото liveinternet.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів