Донька Кіркорова слухає Моцарта і пісні татуся

12 січня 2012, 13:10

Рідна тітка співака Філіпа Кіркорова розповіла про те, як і де зростає новонароджена дочка артиста. Жінка вже змалку привчає немовля до класики та пильно охороняє від нахабних журналістів.

Інтерв'ю з родичкою Кіркорова оприлюднила "Комсомольская правда".

Як відомо, тітка Марі допомагає Філіпу виховувати дочку Аллу-Вікторію. Жінка вже давно мешкає в Америці, у якій наразі перебуває дитина співака.

За словами тітки, через надмірну увагу преси їм довелося змінити помешкання. Адже спочатку вони з немовлям жили у розкішному будинку в Майямі вартістю в 5 мільйонів доларів.


"Я вам можу пообіцяти, що ніхто не дізнається, де знаходиться наша крихітка. І мені дуже прикро, що будинок, який ми з такою любов'ю готували до появи Алли-Вікторії, нам довелося поки залишити і використовувати інші можливості", - поскаржилася Марі.

Філіп ретельно ховає доньку від преси

Разом з тіткою й дочкою Кіркорова мешкають лікарі та няня.

"Звичайно, лікарі найважливіша справа в цей період. Хочу всіх заспокоїти, у нас дуже хороші лікарі та няня. Ми однозначно хотіли, щоб вона була росіянка. І знайшли таку жінку, у неї хороші рекомендації та медична освіта", - розповіла родичка співака.

Тітка Марі також зазначила, що дівчинка дуже схожа на свого татка.

"Мала розвивається дуже добре, вже важить 4 кілограми, їсть чудово, вона ж постійно змінюється. Звичайно, вона дочка свого батька, це однозначно, підкреслюю. Пройде час і ви самі у всьому переконаєтеся", - зауважила Марі.

Наразі невідомо, де саме зростатиме первісток Кіркорова.

"Ми поки не будуємо конкретних планів. Москва чи Болгарія. У нас кілька можливостей і подивимося, як розвиватиметься ситуація", - каже тітка співака.

До слова, родичка Філіпа у минулому відома оперна співачка. Тож вже зараз жінка прививає вишукані музичні смаки немовляті.

"Я можу наспівувати ліричні оперні фрагменти зі свого репертуару і прості дитячі пісеньки… У нас вдома постійно тихо грає музика: Чайковський "Пори року", Моцарт, дитячі мелодії, і, звичайно, музика татуся", - розповіла тітка Марі.

Жінка також додала, що її племінник вже обрав хрещену для доньки, але кого саме – не повідомила.

Нагадаємо, 26-го листопада минулого року Філіп Кіркоров вперше став батьком. Дитину співаку народила сурогатна мати.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів