Меріл Стріп та Джорджеві Клуні видали по "глобусу"

16 січня 2012, 11:20

Лауреатами премії "Золотий глобус" 2011-го року в США став режисер Мартін Скорсезе, актори Джордж Клуні, Меріл Стріп та Мішель Вільямс. Кращою стрічкою року назвали драму "Нащадки".

Церемонія вручення премії Голлівудської асоціації іноземної преси (HFPA) "Золотий глобус" пройшла в неділю в Беверлі-Хіллз, штат Каліфорнія.

Про це повідомляє "Лента.ру" з посиланням на "Associated Press".

Клуні вигуляв по червоній доріжці нову подругу, Стейсі Кіблер

Кращою стрічкою в категорії "драма" було визнано картину "Нащадки" ("The Descendants") Александра Пейна. Приз за кращу режисуру отримав Мартін Скорсезе за фільм "Хранитель часу" (Hugo").


Кращим актором року став Джордж Клуні, який виконав головну роль у "Нащадках". Звання кращої актриси одержала Меріл Стріп за роль у стрічці "Залізна леді" ("The Iron Lady").

За ролі першого плану в категорії "Краща комедія або мюзикл" "Золоті глобуси" вибороли Мішель Вільямс, яка зіграла в стрічці "Сім днів та ночей із Мерилін" ("My Week With Marilyn") та Жан Дюжарден за свою роль в стрічці "Артисті".

Спеціальну премію імені Сесіля ДеМілля одержав актор Морган Фрімен, повідомляє сайт "The Hollywood Foreign Press Association".

Фото Reuters з сайту edmontonjournal.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів