Глюкоза відпочила в Куршевелі та збирається на Балі

16 січня 2012, 12:25

Російська співачка Глюкоза зустріла новий рік на сцені в німецькій столиці. Але вже 1-го січня зірка поїхала у Францію кататися на лижах разом з родиною.

Про це Глюкоза розповіла "Комсомольской правде".

Як виявилося, у новорічну ніч співачка давала концерт в Берліні. Однак майже одразу після виступу Глюкоза вирушила у Францію, де на неї чекали рідні.

"У нас був запланований концерт у Берліні 31-го грудня, так що новорічна ніч пройшла в компанії музикантів і кількох друзів", - розповіла артистка.


"Уже вранці 1-го січня я мчала на всіх парах до своєї родини, яка мене чекала у Франції. І з цього моменту у нас не припиняється рух", - поділилася Глюкоза.

За словами співачки, вони з родиною поїхали в Європу кататися на лижах. Але оскільки погода була нестабільна, довелося шукати кращі траси у французьких, швейцарських та австрійських Альпах.

Глюкоза не одразу знайшла хорошу лижну трасу

"Побували в Курмайор (Італія), Шамоні (Франція), Куршевелі (Франція), Вербье (Швейцарія)", - зізналася Глюкоза.

французькому Куршевелі зустріли багато знайомих. Тут за традицією збирається велика російська тусовка", - зазначила співачка.

До речі, якщо новий рік Глюкоза може зустріти без родини, то Різдво вона святкує лише у сімейному колі.

Наталя зі старшою донькою Лідою

"Я, чесно кажучи, не дуже розумію, коли на Різдво люди ходять в клуби і влаштовують вечірки. Для цього є Новий рік! А Різдво це одне з найсвітліших сімейних свят", - підкреслила виконавиця.

"Мене до цього з дитинства привчила бабуся. Так що його я завжди проводжу із сім'єю", - зазначила зірка.

Також Наталя, як насправді звуть Глюкозу, повідомила, що другу половину січня вона з родиною проведе на Балі. А робочі будні співачки почнуться лише в лютому.

Нагадаємо, на початку вересня 24-річна Глюкоза народила другу дочку від свого чоловіка Олександра Чистякова.

Фото прес-служби Глюкози з сайту "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів