На Джигурду подали в суд за побиття

23 січня 2012, 11:15

Православний експерт Кирило Фролов, якого нещодавно побив актор Нікіта Джигурда, прагне покарати свого кривдника. Релігійник написав заяву і хоче публічного вибачення від агресивного артиста.

Про це пише "Life Showbiz".

Постраждалий Фролов вимагає, щоб Джигурда отримав заслужене, на його думку, покарання.

"У заяві я описав те, що трапилося у студії - те, як мій кривдник напав на мене, як він потягнув мене за декорації і там завдавав мені удари…" – розповів релігійний діяч.


"Якщо він припинить захищати право на аморальність, то це мене задовольнить, але особистих угод я не складаю, будемо розбиратися в суді!" – заявив Фролов.

За словами православного експерта, Джигурда завдав йому кілька ударів, наслідки яких були зафіксовані в медичному висновку.

Від Джигурди чекають вибачення

Втім, актор не відчуває своєї провини.

"Я не збираюся вибачатися перед Кирилом, більш того, я очікую вибачень від нього!" – зауважив артист.

"Своїми діями пан Фролов доводить, що він псевдоправославний, псевдопроповідник. Оскільки в релігії проповідують "не суди, та не судимий будеш"! Нехай у суді переглянуть запис інциденту, і тоді всі повірять, що я його не чіпав!" – запевнив Джигурда.

Нагадаємо, минулого тижня Джигурда накинувся на Фролова під час одного з телешоу. Чоловіки не зійшлися у поглядах на поширену пристрасть до оголення серед зірок.

Фото з сайту Mediananny.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів