Демі Мур "повеселилася" азотом

26 січня 2012, 10:55

Виявляється, причиною того, що актриса Демі Мур днями потрапила в лікарню, став закис азоту. Екс-дружина Ештона Катчера надихалася газом так, що ледь не втратила свідомість.

Про це розповів приятель зірки, який і викликав "швидку" для Демі, пишуть "Life News".

За словами друга Мур, актриса вдихнула небезпечну кількість закису азоту і почала втрачати свідомість.

"Коли я побачив, як вона непритомніє, я відразу викликав рятувальників", - розповів приятель Демі.


Мур була госпіталізована в одну з лікарень Лос-Анджелеса. Її старша дочка Румер Гленн була помічена біля входу в приймальний покій, вона виглядала дуже стурбованою.

Демі шукала розради в азоті?

Що ж до Мур, то за словами друзів, останні кілька тижнів актриса виглядала "виснаженою і змученою".

Як пише газета "The Sun", одне з джерел повідомило про те, що актрису лікують від анорексії.

"Вона впала через епілептичний припадок. Демі лікують від анорексії та інших проблем. Вона не дбала про своє здоров'я останнім часом та втратила тонну ваги", - повідомив інформатор.

Цікаво, що поки знесилена Мур перебуває під наглядом лікарів, її екс-чоловік Ештон Катчер розважається у Бразилії.

Нагадаємо, 23-го січня 48-річну Демі Мур забрали до лікарні із передозуванням тоді ще невідомою речовиною. Зараз актриса відновлює здоров'я за допомогою професійних медиків.

Як відомо, зазвичай "звеселяючий газ", яким вважається азот, використовується молодими людьми з метою гострих відчуттів за малі гроші.

Крім того, закис азоту також використовується у медичних цілях, в анестезіології та в низці медичних процедур для зменшення болю. Він не заборонений, і його можна вільно придбати.

Малі концентрації закису азоту викликають почуття сп'яніння і легку сонливість. Він знімає тривогу, підвищує настрій, призводить до стану ейфорії, що супроводжується сміхом і безладними рухами тіла, іноді - втратою свідомості.

Фото Reuters з сайту "National Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів