Мур розлучається задля здоров’я та каратиме Катчера грошима

20 листопада 2011, 10:54

Американська акторка Демі Мур розлучається із чоловіком Ештоном Катчером, аби захистити власне здоров’я. До того ж, зраджена зірка прагне покарати свого молодого чоловіка та відсудити в нього купу грошей.

Виявляється, 49-річна Мур зверталася до екстрасенсів та духовних наставників, пише "The Sun".

Після гучного скандалу через секс Ештона Катчера із Сарою Ліл, Демі Мур довелося нелегко. Акторка різко схудла і навіть почала вживати енергетичні напої.

Крім того, Мур звернулася по допомогу до екстрасенсів, які нібито і порадили жінці подавати на розлучення.


"Демі дуже залежить від екстрасенсів та духовних радників і відвідує декількох. Тож вона послухалася того, який стверджував, що для збереження її здоров’я треба припинити плекати надію на порятунок шлюбу", - розповів приятель зірки.

Три дочки Демі так само радили матері розлучитися із невірним Катчером. Втім, саме слова екстрасенса найбільше вплинули на рішення акторки.

Демі вже не збереже шлюб, але може зберегти власне здоров'я

Окрім дітей та духовних наставників Мур втішає подружка – поп-королева Мадонна.

"Мадонна і Демі близькі подруги, і Мадонна також завжди була близька з другим чоловіком Демі – Брюсом. Вона сказала їй, що допоможе зцілитися та взяла тайм-аут, аби допомогти Демі пройти крізь все це", - розповіли джерела.

Інші приятелі Мур теж запропонували їй підтримку. Серед них співак Джастін Тімберлейк, акторка Єва Лонгорія, перша леді США Мішель Обама, актор Шон Пенн тощо.

Але навіть розбите серце не завадило Демі втратити практичний глузд. Вона проконсультувалася із юристом стосовно розділення їхнього з Катчером майна.

Таким чином Мур прагне покарати свого молодого чоловіка, пише "The Daily Mail".

Спільна власність подружжя нараховує близько 300 мільйонів доларів.

Коли Катчер та Мур одружувалися у 2005-му році, вони уклали шлюбний контракт. На той час Демі була затребуваною акторкою, а Ештон лише починав кар’єру.

Зараз ситуація кардинально змінилася, і тепер Катчер заробляє набагато більше за свою поки ще дружину.

Шлюбна угода Мур та Катчера захищає їхні доходи у період шлюбу та дошлюбні активи одне від одного. Демі ж прагне отримати більше.

Катчер може залишитися без кількох мільйонів

"Вона хоче покарати його фінансово через те, що він розбив їй серце. Вона бажає отримати частку від того, що він заробив за ці роки, адже вона багато в чому сприяла його досягненням", - повідомили джерела.

Отже, незважаючи на зіпсований шлюб та здоров’я, Мур збирається жорстоко боротися.

"Переможе вона чи ні – це буде дорогий урок для нього", - зазначили джерела.

Нагадаємо, Демі Мур оголосила про своє рішення розлучитися з Ештоном Катчером після численних спроб врятувати їхню сім’ю. Секс-скандал навколо 33-річного актора зробив свою нищівну справу.

Фото Reuters з сайтів The Vancouver Sun та SMH.com.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів