Джигурда уникнув суду через побиття

26 січня 2012, 15:35

Імпульсивний російський актор Нікіта Джигурда уникнув порушення кримінальної справи за побиття православного активіста.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Кримінальну справу за фактом заподіяння травми Нікітою Джигурдою православному експерту Кирилу Фролову порушено не буде.

"Перевірка інциденту, який стався під час зйомок передачі "Прямий ефір", завершена. У результаті прийнято рішення про відмову у порушенні кримінальної справи", - сказали в прес-службі ДУ МВС Росії.


Як повідомлялося раніше, релігійний активіст Кирило Фролов подав заяву на Джигурду, з метою отримати публічне вибачення від агресивного артиста.

Цього разу Джигурда відбувся легко

Крім того, потерпілий звернувся в медичний заклад, де письмово підтвердили наявність у нього травми - забитої рани губи.

"Для з'ясування деталей події співробітники поліції опитали свідків і учасників конфлікту. В результаті встановлено, що потерпілому було завдано легкої шкоди здоров'ю", - зазначили у поліції.

Згідно з чинним законодавством Росії діяння такого роду є справою приватного обвинувачення. У таких випадках передбачається звернення до суду першої інстанції, тобто до мирового суду.

Нагадаємо, інцидент між Джигурдою та Фроловим стався минулого тижня під час телезйомок. Актор не витримав критики релігійника на адресу оголення у шоубізнесі та накинувся на нього.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів