Валерія не задоволена вагою свого чоловіка

31 січня 2012, 10:55

Російська співачка Валерія дуже прискіпливо ставиться до власної фігури. Зірка вже багато років тримається в одній вазі та обмежує себе у їжі. А от її чоловіку Йосифу Пригожину не надто вдається бути струнким.

Про це Валерія розповіла "ТСН. Особливе".

Співачці з 17-ти років вдається не гладшати та тримати приблизно однакову вагу. І хоча Валерія любить попоїсти, вона постійно намагається себе обмежувати.

"Моя вага тримається з 17-ти років! Від 50-ти до 55-ти. І при зрості 170", - стверджує зірка.


Співачка нарікає, що в Інтернеті від її імені регулярно з'являються фальшиві методи схуднення. Деякі сайти користувачам їх пропонують за гроші. Проте Валерія запевняє, що жодних власних методик не поширювала.

"Можна влаштувати собі розвантажувальний день - в день з'їсти шість морквин і шість огірочків! Взагалі не голодно! І пити багато рідини! За день можна втратити грамів сімсот", - ділиться рецептом співачка.

Валерія постійно обмежує себе у їжі

Втім, секретом стрункої фігури Валерія вважає заняття йогою. До того ж, зірка майже ніколи не їсть ввечері, навіть після концерту дозволяє собі хіба що півсклянки кефіру.

Але якщо за свою фігуру виконавиця майже не переймається, то фігура її чоловіка Йосифа турбує Валерію вже давно.

"Він не піддається… Все залежить від самої людини…" – впевнена співачка.

"Звичайно, вона мене пилить щодня. Ганьбить мене весь час, каже: "Ну скільки ж можна їсти?" – розповідає Пригожин.

Цього року продюсер та співачка влаштували собі канікули на острові Маврикій. Там вони займалися спортом та їли лише двічі на день. Тож Пригожину вдалося скинути близько 5-ти кілограмів.

Фото з Twitter Валерії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів