Чоловік Валерії побив диригента

9 грудня 2011, 16:51

Чоловік та продюсер російської співачки Валерії Йосиф Пригожин побив запрошеного з Берліна диригента Міхаеля Цукерніка.

Інцидент стався 2-го грудня під час ювілейного концерту співачки, пише "Экспресс-газета".

Виступ Валерії ледь не зірвався, бо останньої миті з'ясувалося, що так званий диригент Цукернік є абсолютно некомпетентним.

Як розповів організатор гастролей співачки Сергій Лавров, з Цукерніком Валерія та Пригожин познайомилися випадково - на відпочинку у Сардинії.


Ювілейний концерт Валерії був під загрозою

"…Представився їм диригентом Берлінського симфонічного оркестру - чи не найголовнішого в Німеччині… І Валерія запросила його диригувати оркестром на своїх ювілейних концертах в Пітері і в Москві", - каже Лавров.

Втім, коли почалися репетиції, музиканти Валерії помітили некомпетентність псевдодиригента.

"Оркестранти над ним відкрито сміялися і навмисне починали грати невпопад. Але він нічого не помічав", - розповідає організатор.

Диригент-шахрай Міхаель Цукернік

У продюсера Пригожина почалася паніка. Він начебто ще у Петербурзі хотів вигнати Цукерніка, але шукати йому заміну було вже пізно.

Менш, ніж за добу до концерту у Кремлі чоловік Валерії все ж таки вирішив поміняти диригента. Пригожин підійшов до Цукерника та висловив все, що думав з приводу його шахрайства.

"Диригент у відповідь став ображати Пригожина. Тоді Йосиф схопив його за шкірку і закрився з ним в гримерці. Що там відбувалося - я не знаю. Але звідти було чути крики, гуркіт і дзвін розбитого посуду", - ділиться Лавров.

Пригожин (праворуч) викрив брехуна

"Закінчилося все тим, що Цукернік, як побита собака, втік з Кремля. А Пригожин попросив охорону більше не пускати його в Кремль навіть у якості глядача", - резюмує організатор.

Сам Пригожин неохоче підтвердив, що силою випхав шахрая зі стін Кремля.

"Цукернік не міг диригувати. І я його випіз ... Загалом, довелося викликати йому "швидку" і відправити його в лікарню", - заявив продюсер.

Нагадаємо, два роки тому син Валерії Арсеній побив однолітка через образливе слово на адресу співачки.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів