Лоліта: Одного разу я побачила смерть

1 лютого 2012, 15:45

Російська зірка Лоліта зізналася, що ніколи не ворожила, але якось побачила смерть. До того ж співачка знає, як боротися з раком та вміє читати по картах.

Про це Лоліта розповіла журналу "Тайны звёзд".

Колись співачці закидали надприродні вміння, на кшталт передбачення смерті та ворожіння. Але Лоліта пояснює, звідки з'явилися подібні чутки.

"Лише раз я сказала, що бачу смерть, модельєру з хутра Герману Шалумову. Він тоді тільки починав кар'єру і збирався на відпочинок за кордон. Вже квитки купив, але я сказала: "Не їдь! Я бачу смерть, багато стогонів, крові і плачу", - розповідає Лоліта.


За словами співачки, вона прямо чула та бачила майбутню катастрофу.

"Герман мені не повірив, але квиток здав ... І в цій поїздці загинули його друзі: машина, в якій він теж мав бути, звалилася в урвище", - закінчує Мілявська.

Лоліти каже, що не має надприродних здібностей

Втім, Лоліта впевнена, що не має жодних магічних здібностей. Вона каже, що усі люди здатні іноді бачити щось подібне.

"Це відбувається з величезною кількістю людей. Так що це не дар, а один з аспектів розвитку людини", - каже Лоліта.

Співачка також розповіла, як колись допомогла тяжко хворій подрузі прожити на 2 роки довше.

"Я знайшла п'ять причин, п'ять дій, які мала здійснити моя подруга, щоб ще прожити. Вона їх зробила і, незважаючи на важку форму раку, на подив лікарів, почала ходити і прожила на два роки довше", - зазначила Лоліта.

Що ж до ворожіння на картах, то Мілявська вміє їх розкладати та зчитувати потрібну інформацію.

"Є такий спосіб спілкування. Мене навчили. Особливим порядком починаєш з шістки і виймаєш один джокер. Все. Дивно, але за картками видно психологічний стан людини. У кого - депресія, у кого - запій, хто може зірватися ... Просто зчитувати інформацію", - ділиться досвідом Лола.

Крім того, співачка переконана, що так звані темні сили її обминають.

"Чортівня, судячи з усього, від мене тримається подалі. Я, видно, не входжу в її плани. Видно, їм є за ким ще полювати", - пояснила Лоліта.

Фото Олександра Котіна, Spletnik.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів